Παναγία Σουμελά - Παναγία Σουμελά: Θα πραγματοποιηθεί η λειτουργία τον ... - Στο εστιατόριο «σουμελά» μπορείτε να δοκιμάσετε φαγητά της ώρας και σούβλας , όλα από εκλεκτά διαλεγμενα ντόπια κρέατα.. Πρωταγωνιστής αυτών το κοκορέτσι , φτιαγμένο με μεράκι από τον. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Παντελεήμων και ο πρόεδρος του ιδρύματος «παναγία σουμελά» παρέδωσε στον σεβασμιώτατο κ.

Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Παντελεήμων και ο πρόεδρος του ιδρύματος «παναγία σουμελά» παρέδωσε στον σεβασμιώτατο κ. Στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, αυτό ορόσημο του ποντιακού ελληνισμού. Τα cookies αυτά αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις ρυθμίσεις σας όσον αφορά τα αγαπημένα. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά:

Παναγία Σουμελά: οι ψίθυροι των θρύλων | Διακόνημα
Παναγία Σουμελά: οι ψίθυροι των θρύλων | Διακόνημα from www.diakonima.gr
H εικόνα φιλοξενήθηκε για 20 χρόνια στο βυζαντινό μουσείο της αθήνας. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! Ζωντανά η θεία λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών. Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας. Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Το μοναστήρι της παναγίας σουμελά στέκεται εκεί στα βράχια του πόντου 16 αιώνες τώρα. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Tο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα και το σωματείο «παναγία σουμελά» διοργανώνουν στην καστανιά ημαθίας, την τρίτη 14 και την τετάρτη 15.

Γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά.

Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. «αυτοψία από ξένους εμπειρογνώμονες» ζητά ο βουλευτής της νδ, μάξιμος χαρακόπουλος. Ο βουλευτής λάρισας και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη. H εικόνα φιλοξενήθηκε για 20 χρόνια στο βυζαντινό μουσείο της αθήνας. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα. Tο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα και το σωματείο «παναγία σουμελά» διοργανώνουν στην καστανιά ημαθίας, την τρίτη 14 και την τετάρτη 15. Τότε η παναγία εμφανίστηκε σε δύο μοναχούς, το βαρνάβα και το σωφρόνιο, και τους ζήτησε να ακολουθήσουν την εικόνα και στο σημείο που θα την βρουν να χτίσουν έναν ναό. Το μοναστήρι της παναγίας σουμελά στέκεται εκεί στα βράχια του πόντου 16 αιώνες τώρα. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! Ιστορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά του πόντου. Η νέα παναγία σουμελά, στην καστανιά ημαθίας. Πρώτος ο λεωνίδας ιασωνίδης πρότεινε το 1931 τον επανενθρονιση της. Πρωταγωνιστής αυτών το κοκορέτσι , φτιαγμένο με μεράκι από τον.

Πρώτος ο λεωνίδας ιασωνίδης πρότεινε το 1931 τον επανενθρονιση της. Δαμασκηνό αντίγραφο της θαυματουργού εικόνος της παναγίας σουμελά. Ο βουλευτής λάρισας και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη. Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού.

Παναγία Σουμελά: Γιορτάζει η εξόριστη Παναγία των Ποντίων ...
Παναγία Σουμελά: Γιορτάζει η εξόριστη Παναγία των Ποντίων ... from epiloges.tv
Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Ζωντανά η θεία λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! Προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, αυτό ορόσημο του ποντιακού ελληνισμού. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα για την τέλεση της θείας λειτουργίας. Πρωταγωνιστής αυτών το κοκορέτσι , φτιαγμένο με μεράκι από τον.

Δαμασκηνό αντίγραφο της θαυματουργού εικόνος της παναγίας σουμελά.

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα. Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο. Πρώτος ο λεωνίδας ιασωνίδης πρότεινε το 1931 τον επανενθρονιση της. Tο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα και το σωματείο «παναγία σουμελά» διοργανώνουν στην καστανιά ημαθίας, την τρίτη 14 και την τετάρτη 15. Τα cookies αυτά αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις ρυθμίσεις σας όσον αφορά τα αγαπημένα. Τότε η παναγία εμφανίστηκε σε δύο μοναχούς, το βαρνάβα και το σωφρόνιο, και τους ζήτησε να ακολουθήσουν την εικόνα και στο σημείο που θα την βρουν να χτίσουν έναν ναό. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. H εικόνα φιλοξενήθηκε για 20 χρόνια στο βυζαντινό μουσείο της αθήνας. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά. Πρωταγωνιστής αυτών το κοκορέτσι , φτιαγμένο με μεράκι από τον. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα για την τέλεση της θείας λειτουργίας.

Πρωταγωνιστής αυτών το κοκορέτσι , φτιαγμένο με μεράκι από τον. Ζωντανά η θεία λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών. Γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά. Λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο. Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου.

Στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, θα βρεθεί ο "Ο Καπετάν ...
Στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, θα βρεθεί ο "Ο Καπετάν ... from 3.bp.blogspot.com
Παντελεήμων και ο πρόεδρος του ιδρύματος «παναγία σουμελά» παρέδωσε στον σεβασμιώτατο κ. Η νέα παναγία σουμελά, στην καστανιά ημαθίας. Λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο. Στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, αυτό ορόσημο του ποντιακού ελληνισμού. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα. Το μοναστήρι της παναγίας σουμελά στέκεται εκεί στα βράχια του πόντου 16 αιώνες τώρα. Ιστορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά του πόντου. Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας.

Ο οικουμενικός πατριάρχης στην παναγία σουμελά στον πόντο τον δεκαπενταύγουστο του 2013.

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα. Προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Ζωντανά η θεία λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών. Πρωταγωνιστής αυτών το κοκορέτσι , φτιαγμένο με μεράκι από τον. Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας. Τότε η παναγία εμφανίστηκε σε δύο μοναχούς, το βαρνάβα και το σωφρόνιο, και τους ζήτησε να ακολουθήσουν την εικόνα και στο σημείο που θα την βρουν να χτίσουν έναν ναό. Παντελεήμων και ο πρόεδρος του ιδρύματος «παναγία σουμελά» παρέδωσε στον σεβασμιώτατο κ. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον την εποχή εκείνη η εικόνα ονομάζεται παναγία η αθηνιώτισσα. H εικόνα φιλοξενήθηκε για 20 χρόνια στο βυζαντινό μουσείο της αθήνας. Το μοναστήρι της παναγίας σουμελά στέκεται εκεί στα βράχια του πόντου 16 αιώνες τώρα. Ιστορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά του πόντου. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού.